Special Offer

Author

Santai at Section 17

Assalamualaikum

Energetic and productive Wednesday.. Hoping that my 'semangat' akan sentiasa up and bukan down.. Huh.. Well abis keje td off jumpe Lurviey and memula nak pergi Wangsa Maju tapi finally kena cancel. So singgah mkn kat Gerak 21 and aku da aim Ikan Pari Bakar da.. Nasi aku tak nak makan sebab tak selera tgk nasi. So aku ratah ikan pari bakar tu. Lepas dinner ingat nk pergi kedai spec nk beli contact lense tapi Lurviey ckp may be da tutup so cancel je la terus off to Amcorp Mall plak. 

Sampai Amcorp Mall banyak kedai da tutup. Sigh** So ajak Lurviey pergi lepak kat Section 17 makan ringan-ringan je la kat situ. Teringat zaman Uni tempat tu la kitaorg lepak kul 1 pagi keluar mkn. Time poket kempis ni la port-port student termasuklah aku. Maklum la akhir sem. Tapi skang ni da makin banyak gerai baru and menjadi kegilaan aku skang ni adalah Gerai No. 19.. Tauhu Bakar.. Baru pekena Ikan Pari Bakar then pekena Tauhu Bakar Plak. 
Tu die menu die byk kan. Tapi aku tak rasa aku akan try Western Food kat sini la. But Tauhu Bakar yes.. 


Tada... Tauhu bakar die ok la dari Tauhu Bakar yg aku makan kat Gombak tu. Next time nk try kat Jom Bali la plak.. Sedap ke?? Ada sapa pernah mkn kat Jom Bali? Satu ni harga RM3.00.. Berbaloi. Nk demand lebih pergi cari kat lain la kan..


Belum abis makan Tauhu Bakar tetiba teringin makan otak-otak plak. Suh Lurviey order satu nk mkn. Da lama tak makan. Yum Yum plak bile dapat mkn. Bile hati tgh senang, keje dlm keadaan tak stress maka hidup pun ceria. 

Btw, sapa yg tgh tunggu entri pendedahan untuk Free Gift Voucher tu tunggu tengah hari esok ok? Terima kasih tunggu.. 

P/S: Gd nite.. Have a nice dream...
1 Komentar untuk "Santai at Section 17"

sedapnya otak2 tu..lama tak mkan..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top