Special Offer

Author

Busy Busy on Friday

Assalamualaikum

Tajuk entri tak agak-agak kan? Busy la sgt but still bleh up entri lagi. Percayalah.. Bahawa memang busy pun. Short entri tak amik masa sampai setengah jam pun kn.


See.. Bersepah kertas atas meja make me 'sesak nafas' . Wat to do.
Now hanya mampu snap picture via phone je. Compact cam aku dua-dua da tak leh guna. Damn.. Ok next aku nk grab DSLR la plak. InsyaAllah.. Lama tak amik gmbr pemandangan. Dulu selalu amik sebab dulu selalu outing. Now tak mcm dulu lagi. Dulu banyak masa. Skang masa sudah limit. After lunch report plak. Pening-pening. Byk benda nk kena settle before 5.30. Tepat 5.30 aku balik. Jangan harap aku nk stay even 5 minit.Tak suke. Abis keje tu masa privacy aku. Ok Bai..

P/S: Esok Sabtu.... Yeeehaaaaaa....




6 Komentar untuk "Busy Busy on Friday"

teruskan perjuangan meyiapkan kerja naniey..hehe

kerja jangan tak kerja...

yeay..esok cuti..:)

go cik naniey! keje rajin2! :)

ayu: terima kasih..perjuangan less than 4 hrs :)
anis: otak da pk ari esok da
zera: malas pun kena rajin jgk.. xsbr nk bersara :)

wah busy nye dia..chayok chayok

samalah nani, hari ni pun nur bz gak..sampai dah tak terangkat mata ni..!

psst, xsgka lepas zohor tadi boleh tlelap dalam surau..hahahahaha..!

skarang ni, baru de tenaga balik..hihih

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top