Special Offer

Author

Uncle Chilis Retreat Amcorp Mall

Assalamualaikum

Remember last month I went to Romantika Shop? Ok kali ni pergi lagi sebab teman si Huda belikan bear merah. Die ni kan memang obsess warna merah. Abis benda nk warna merah. Da settle semua bnda yg nk dibeli then pergi mkn. As usual aku hanye reti order Tum Yum Mee Hoon and Lemonade Sour Plum. Dtg ngan Lurviey pun aku order ni jugak.

Tom Yum Mee Hoon.
Dessert: Banana Split. Yg ni Huda yg order. Aku tak berminat nk mkn dessert sbb perut aku duk target yang kat atas ni.

For snack we order Curry Prawn Ball. Di sebabkan snack, aku imagine yg sampai tu bebola goreng tapi ada rsa mcm kari. Then bile sampai je tadaaa.. Mcm kat bawah ni. Aku tgk Huda, Huda tgk aku and we tgk the snacks. Ok la rasa die. Tapi ni last aku order la. Kalau makan ala carte leh la order.

Ni die org yg bertanggungjawab mengheret aku teman beli bear and belanja makan. Muke happy la da dpt beli tapi bukan utk diri sendiri utk kakak ipar kesayangan die. Perghh.. terbaik ah dpt adik ipar mcm ni. Next month die nk pergi rembat utk diri die plak. Mcm nk heret aku je lgi.
Next entri menyusul, pasal another barang kt Romantika. Again? Yes... Nk tunjuk apa lagi barang yg ada kt situ. Expecially yg tak tahu nk cari gift kt mane leh dtg sini. Terbaik la.


P/S: In Love with VINTAGE. Loves in the air..


7 Komentar untuk "Uncle Chilis Retreat Amcorp Mall"

sedapnyer tum yum tu..!

snack tu, mcm pelik je kan..xmcm snack..hihih

romantika???wahhh..bestnye..da lame xpegi sane..brg kat situ semenye cantik2..

gulpp .. sedapnya meehon tomyum tu :p

sedapnya dia tgk tomyum tu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top