Once you choose hope, anything's possible

Asam Station

Assalamualaikum

Selamat menikmati lunch semua.. Lunch apa hari?
Yeay esok hari Sabtu. Tgh fikir esok nak masak apa yg boleh dimasak menggunakan rice cooker semata-mata. Seksanye. Life as budak hostel memang tak leh masak but lebih selesa dari tempat sebelum ni. Alhamdulillah.


Di sebabkan sudah breakfast jadi aku tak amik lunch da *brunch. Tak selera. Teringin makan asam plak. So pergi beli kat kedai asam. Memandai je aku letak asam station. Kat situ macam-macam asam and biskut ada jual. Teringin nk makan jeruk cermai, kelubi, mangga.. Bestnye.. *meleleh ayak liur. Tapi tak leh makan selalu. Setahun sekali. Wahaha. Tak percaya? Percayalah.*lagu ct. Tahun ni ada makan asam ke tak eh?*garu kepala Ok Bai.


P/S: Ari ni jadi keluar ke tak eh ngan Lurviey?*garu kepala lagi

Tag : emovere
7 Comment for "Asam Station"

tingat pulak YM dulu pun masak kat dalam ricecooker.Biasalh student.Huhu...bila dah kawen nie, rindu pulak..hiks..

hihihi tengok muka naniey ja ;-)

asam? wowo saya pun suka tau. hehe.

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

dulu time kat hostel msk telur goreng, sardin n sayur campurla guna rice cooker. sumtimes mee goreng pun ada jugak..:P

Back To Top