Special Offer

Author

Asam Station

Assalamualaikum

Selamat menikmati lunch semua.. Lunch apa hari?
Yeay esok hari Sabtu. Tgh fikir esok nak masak apa yg boleh dimasak menggunakan rice cooker semata-mata. Seksanye. Life as budak hostel memang tak leh masak but lebih selesa dari tempat sebelum ni. Alhamdulillah.


Di sebabkan sudah breakfast jadi aku tak amik lunch da *brunch. Tak selera. Teringin makan asam plak. So pergi beli kat kedai asam. Memandai je aku letak asam station. Kat situ macam-macam asam and biskut ada jual. Teringin nk makan jeruk cermai, kelubi, mangga.. Bestnye.. *meleleh ayak liur. Tapi tak leh makan selalu. Setahun sekali. Wahaha. Tak percaya? Percayalah.*lagu ct. Tahun ni ada makan asam ke tak eh?*garu kepala Ok Bai.


P/S: Ari ni jadi keluar ke tak eh ngan Lurviey?*garu kepala lagi

Tag : emovere
7 Komentar untuk "Asam Station"

tingat pulak YM dulu pun masak kat dalam ricecooker.Biasalh student.Huhu...bila dah kawen nie, rindu pulak..hiks..

hihihi tengok muka naniey ja ;-)

asam? wowo saya pun suka tau. hehe.

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

dulu time kat hostel msk telur goreng, sardin n sayur campurla guna rice cooker. sumtimes mee goreng pun ada jugak..:P

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top