Special Offer

Author

Ayam Percik At Borneo Plaza Pantai

Assalamualaikum

Pernah makan ayam percik rasa mcm ayam masak merah? 
Pertama kali aku makan ayam percik rasa ayam masak merah. 
Semalam waktu lunch colleague belanja aku makan bersempena statusnye yg kini sudah pun permenant. Finally penantian sudah pun berakhir.. Well done!!!

Di sebabkan limitasi masa untuk lunch, kami turun tapau je la. 



Tempat die nice, tak pack sgt, tak bising sangat, harga yg berpatutan, tak cekik darah, and sedap!!


Ni la Nasi Ayam Percik yang aku order semalam. Tapi rasa macam ayam masak merah.. Or ini cara orang sini masak Ayam Percik??? Thanks Huda belanja aku.. Doakan aku cepat-cepat dpt keje kat tempat lain.. :P

P/S: Ari ni makan nasi goreng..



5 Komentar untuk "Ayam Percik At Borneo Plaza Pantai"

dya tak pernah lgi rasa ayam percik rasa ayam masak merah..haha

wahh nampak sgt sedap okehh. huhu :))

murah dan sedap, itu yg kita cari! hehehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top