Special Offer

Author

Baca Tulisan Jawi

Assalamualaikum

First skali nk tanye berapa orang yang tak reti baca tulisan jawi? *jawab dlm hati je la.
Tapi time sekolah dulu ada belajar pasal jawi kan? Tak kan la tak ingat. Membaca dlm 'merangkak' lagi bagus dari langsung tak tahu apa.


The best part tang kucing tengah curi ikan.*gelak guling-guling.

Sumber: Facebook

P/S: Amacam Sabtu korang??


Tag : tulisan jawi
6 Komentar untuk "Baca Tulisan Jawi"

cover baik punyaa kucing, hihi :D

mmg hampeh kcing tu, dan2 cover line..! hahaha

hahahah kan meow dah kantoi pandai je cover line meow meow hahaha

salam kenal yer sis..singgah n dah follow kat sini ;-)

okayy, zera masih boleh bacaaa. yeayea!!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top