Special Offer

Author

Beruang Matahari Di Tangkap

Assalamualaikum

Selamat pagi.. Semalam hari yang sangat busy and bermesra dengan numbers sampai tak sempat nk berkunjung balas. Hari ni, aku terjah sapa2 yang tak sempat aku terjah tu. 

Pagi2 macam ni haruslah baca paper dulu sebelum memulakan keje. So, aku tertarik ngan berita "BERUANG MATAHARI DI TANGKAP. Berita penuh kat sini. Kenapa aku tertarik? Cer tengok betul2 gambar kat bawah ni. Macam Opet dalam citer Upin Ipin kan kan kan? Selama ni aku tahu beruang besar yang hitam and beruang kutub tu je. Hari ni baru tahu kewujudan beruang matahari. 


P/S: Semoga hari ini produktif seperti semalam... Selamat Bekerja..

3 Komentar untuk "Beruang Matahari Di Tangkap"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top