Special Offer

Author

Boring Routine

Assalamualaikum

Kehadapan blog ku yg tercinta dan disayangi, sesungguhnya aku teramatlah bosan, sunyi dan sepi. Hari-hari buat benda sama *ece..peluahan perasan.. Damn so boring.. Tak tahu nk ckp mcm mne ni. Tahap koala bear da. Duk buang masa mcm ni. Nk baca buku pun semua da abis. Nk blogwalking internet lak slow, nk tgk movie? Asyik duk repeat movie yg sma je sampai skrip pun aku da hafal, nk melukis? Not in the mood. Nk keluar melepak? Oh aku budak hostel. Seriously aku tersangat bosan. Sampai terpaksa up entri ni *lega



8 jam duk dlm office buat keje dlm paksa rela. Hanya utk cukupkan perkataan tahun aku terpaksa bertahan and buat-buat aku suke sgt-sgt keje tu. Ok nama lagi cari pengalaman. So for me buat benda yg sama hari-hari macam tak de apa pun yg upgrade. Susah nk ckp pasal keje ni. Jenis yg bias pun ada. Being a hunter again. Buru sampai dapat. Semoga Allah mempermudahkan urusan aku.  Amin..

I wanna do something exciting, lotsa thrill, and adventure!!!! Tapi.... kena ada geng. Alamak.. Aku mane ada geng yg suke benda mcm ni.*screaming out.

Sapa plak yg goreng ayam tgh malam macam ni nih... Menggugat perut and tekak aku betul lah.. Ok Bai


P/S: Have a good weekend peeps!!!
Tag : emovere
3 Komentar untuk "Boring Routine"

ala ala sian dia....
Boring ekh...
Apa kata lukiskan kaknda gambar ladys ngah shopping :-)
hahahahaha mengambil kesempatan diatas keboringan naniey :-)

kalau boring ni mmg tak ley nk kata apa dh kan...hehehhe

Zera jugak tga bosan tahap dewa. Kita shopping jum? Nak ta? Kita beli heels baru. Kaki da gatal na wedges baru ni. Hehe ;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top