Special Offer

Author

Chocolate Cake

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu semua..
Esok da kena masuk ofis semula bagi yg pekerja and bagi yang bersekolah pergi sekolah.
Td duk belek album then nampak gambar ni. Kek yang aku buat tahun lepas utk bawak balik KL, untuk Lurviey. Lama gile tak baking. 


Kalau orang tanye pandai masak apa, aku akan jawab aku pandai masak apa yang aku suke makan and aku hanya akan belajar masak bnda yang aku suke makan je. Sampai mama ckp 'abis tu laki kau kena makan apa yang kau suke je?'. Tang suami suke makan apa tu later la belajar kan, sebab skang duk hostel bukan semua benda bleh masak. Benda simple je yang boleh. Ikutkan hati aku nak je beli oven and boleh la buat kek masa hujung minggu. Tapi bile fikir balik tu dah melanggar peraturan hostel. Sigh**

P/S: Siap-siap utk keluar ngan Lurviey.
Tag : emovere
10 Komentar untuk "Chocolate Cake"

bagi2 la cake choclate tu ..
sedap .. nomnomnom
hehe~

haha..aganya kita sama kowt..
kalau husna teringin dan makan makanan tu baru husna buat..
terok dak..haha..

samalh kita.dya akan blaja masak mknn yg dia suka je..haha

tiba2 terasa lapar kek lah..hehe

sedapnya kek tuh... salam singgah dari ini link saya.. mak dara... ^-^v

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top