Special Offer

Author

Easy Potato Salad Recipe

Assalamualaikum

Ahad hari relax sebelum masuk ofis esok.. *fatique
Setelah sekian lama tak makan potato salad, finally ari ni dapat jugak buat. Nasib ada rice cooker bleh buat.
Sebut pasal potato aku teringat text english literature "Potato People" yang aku tak pernah abis baca tapi Alhamdulillah dapat jawab exam. Hehe.. 


Lunch aku hari ni Salad Kentang je. Not in the mood nk buat benda lain. I wish boleh keluar ngan Lurviey mcm last week. But sadly, keadaan tak mengizinkan.

Well before this aku pernah sharing pasal resipi Salad Kentang. Boleh check kat sini ---> Resipi Salad Kentang. Mudah, enak dan menjimatkan masa dan tenaga dan wang ringgit. Kalau benda yg simple pun masih malas nk buat, aku tak tahu la nk ckp apa.. Ok Bai..

P/S: Semalam tak jadi workout. Petang ni??

6 Komentar untuk "Easy Potato Salad Recipe"

potato salad bley try ni nmpk simple jer hihhi

sedapnya..dahlah tgh posa ni..terliur..haha

Nur kembali...!! :)

perrghh..! dahlah tengah lapar ni...!

nanie..poslah sikit.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top