Special Offer

Author

Mudah Hilang Fokus??

Assalamualaikum

Adakah anda seorang yg mudah "terganggu" dengan persekitaran?
Kalau ye sila perhatikan carta dibawah ni? 
Ada org jenis yg 'multi-task' and ada yg bukan 'multi-task'. So kalau da tahu diri tu bukan 'multi-task' settlekan keje satu persatu. Tapi bukan semua multi-task person ni efficient. So, jgn rasa rendah diri!!!






P/S: Dapat offer but tak ngam plak... Memilihkah aku??

5 Komentar untuk "Mudah Hilang Fokus??"

memilih tu penting, untuk keselesaan diri sendiri juga...biarlah org nak kata ape, janji kita selesa.. kalau xselesa, bukan org yg nak tolong...

betul tu... merana diri sendiri.. rugi2.. :)

pengaruh persekitaran yg sememangnya x mmpu nk di tolak..husna sdiri smpai skarang susah nak buat pilihan..haha..

tak ngam camna tu naniey..hehe

mak memang selalu hilang fokus.. nak nak lagi dengan penyakit meroyan mak yang selalu datang attack terus hilang fokus dibuatnya hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top