Special Offer

Author

Notice of Resignation?

Assalamualaikum....

Selasa yang blues... Mata nak terpejam nih. Damn so exhausted semalam. Mcm tak cukup rest plak. Otak banyak duk fikir. Bile jadi orang tua dewasa ni banyak plak nk kena fikir. Semua benda nk kena manage sendiri *pening 

Semalam da settle draft letter untuk resignation. Cume yg menjadi tanda tanye skang ni nak hantar dulu or dapat keje dulu?? Mesti org ckp dpt keje dulu kan? Apapun draft da siap. Tunggu nk click "Send" je.
 
 

Kalau tak action, bila nk move on kan? Ya Allah.. Permudahkan segala urusan hambaMu ini. Amin..
One more thing, terima kasih kepada semua yg komen entri Mengundang Bahaya dengan Sengaja atau Tidak Sengaja? Semoga kite semua dilindungi dari segala malapetaka dan dipelihara keselamatan kite oleh Allah S.W.T.
 
P/S: Serious aku mengantuk!! 

10 Komentar untuk "Notice of Resignation?"

dear.. dptkn keje la dlu dear..:) nnti sng..

better dapat kerja dululah baru send emel tu....

insyaALLAH xlama lagi ada rezeki tu, sabar ye..

btl kata cik nur..dapat kan kje dulu..:D

eloknyer dpt keje dulu baru send letter resign tu :)

dapatkan keje dulu baru send la lagi senang... kalo mangantuk, tidur 5 minit pun dah cukup..

A'ah setuju dengan yg lain tu, dpt keja dulu, baru la send...good luck!:)

dah ada keje len baru lah resign.. apaupun up to u.. doakan yg terbaik aje

Dapatkan keje dulu baru send letter resign tu.itu tindakan lagi bijak kot..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top