Special Offer

Author

Rancangan Terbantut

Assalamualaikum

Nak mula mcm mne pun aku tak tahu. Yang pasti terselit rasa terkilan. Sungguh aku terkilan. 


Ceritanye bermula.....

Aku da rancang minggu ni aku nak buat apa. Then ari ni da list barang nak beli utk masak esok. Resipi budak hostel surely la simple je kan. Then, Lurviey plak kurang sihat. So cancel jumpe ari ni. Plan A da tak leh pakai. So guna plan B. Plan B aku is turun kedai kat bawah bangunan ofis aku and cari bahan yang aku nak guna utk masak. Ok da dapat. Full Cream Milk. Yeayy.. Kemain aku excited nak masak mlm ni. Then tetiba baru perasan butter tak de. Kecewa. Baru aku sedar aku hanya ada plan A dan plan B tapi selalu lupe ngan plan C. Kesimpulannya, harus ada backup plan. Dapat guess tak aku nk masak apa??

Hanya kerana satu bahan tak de, langsung tak leh jalan. Sebab bahan tersebut amat penting. Serious tak sabar aku nk buat sebab makanan ni fav aku. Hopefully esok dpt jumpe Lurviey and also nk beli buku.Ok Bai

P/S: Gd nite, Have a great weekend kawan2.




6 Komentar untuk "Rancangan Terbantut"

sian naniey ye...krn 1 brg takde...langsung tak jd plan ye...sbr je la..

minum je susu tu satu kotak. kenyang! hehe :D

ala nak masak apa ni? still takleh nak teka. hee

na masak ape tu? wahhh dia. kesian nye demam. ckp kat dia, get well soon ya cinta hati awak tu. :) sedap nyaaaaa full creammm!

masakan apee la yg terbantut tu yeaa?? len kali senaraikan bhn2 tu ..senang..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top