Special Offer

Author

Updating iOS 5

Assalamualaikum

Inilah akibatnya bile bertangguh..Tangguh keje tak pernah la. Tangguh assignment pun tak pernah sbb aku suke settle cepat-cepat. Cume tang bab update software iPhone ni perghh lama da tak update. Software version pun still 3.1 sedangkan skang ni da iOS 5 da. Huahaha.. Semalaman aku duk nunggu lebih dua jam dengan internet tahap siput memang mencabar kesabaranku. 


Nak backing up pun aku tak tahu la berapa jam nk kena tunggu... Fuhhh.. Sabar..sabar.. Semua application da out of date da like FB,Twitter,Blogger and yg lain-lain. Nasib Twitbird still bleh guna.Wahaha.. 

Yeayyy ari ni da Jumaat esok Sabtu and hari ini aku masih memburu. Kejar sampai dapat. Nak seribu daya tak nak seribu dalih. Dlm hidup kena keep moving forward. Seek for a new things. Cukuplah aku memikirkan org lain melebihi diri sendiri. Too much rasa empati menyebabkan aku yg merana. Nothing... 

Salam Jumaat. Jangan lupa baca zikir hari Jumaat 

Ya Allah

Fadhilat : Allah akan memberikan ketenangan hati kepada sesiapa yang membacanya..


P/S: Emotionally Exhausted.. Miss Lurviey damn much!!!

2 Komentar untuk "Updating iOS 5"

hi. jom join segmen pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

tq :))

ooo nanaiey guna iphone ka?ayu pun bab2 ni tak pandai gk..apps mcm2 kan sekarang..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top