Special Offer

Author

Jadual Kuliyah UAI Julai 2012

Assalamualaikum

Apa hal plak aku buat entri pasal Jadual Kuliyah UAI ni kan? Sebab ada hal nak citer la aku up entri ni. Ada sapa-sapa yang tinggal berhampiran dengan tempat mcm dlm jadual ni? Mesti rugi kan kalau tak pergi.



Actually masa aku tgk jadual ni muke kecewa pun ada sekali sampai kat bawah tu muke da menyengih. Yeayy finally ada jugak tempat yang dekat ngan aku. KL SENTRAL. Aku nak amik half day hari selasa nanti. Hope tak de benda yang penting kat ofis ari tu. Ada mane2 blogger yg nak pergi? I mean kt KL Central nanti.. Da lame aku tunggu saat ni... Peaceee.... 


P/S: Lurviey da pesan buat jadual nk bukak puasa kat mne, hari apa.. Aku? Pening... :P

6 Komentar untuk "Jadual Kuliyah UAI Julai 2012"

kt kl central?hmmm tak berpeluang lah ayu..huhu..teringin gk nk tgk dia ceramah live ;-0

wah UAI best tu...suka dgr ceramah2 dia...tp jauh sangat la nk pergi hihi

xde yg dekat..rugilah..

untung nanie...

Padatnya jadual tu. untung nanie tau ada kuliyah macam tu.tempat kita takde..;(

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top