Special Offer

Author

Sambal Ikan Bawal dan Nenas

Assalamualaikum

Da baca entri [Malam Yang di Nanti Oleh Mukmin] ?. Sila terjah.. Tambah ilmu. 
Tetiba terasa sayu bile ramadhan akan berlalu pergi. Tertanya pada diri sendiri.. Adakah aku masih berpeluang utk bertemu Ramadhan akan datang? Dulu, bile puasa da nak abis, aku happy. Tapi sejak tua muda ni lain plak rasa.

Semalam tak keluar jumpe Lurviey, maka aku berbuka seorang diri. Semalam hanya berbuka dengan Sambal Ikan Bawal dan Nenas semata-mata tanpa sayur. Sigh** Tak de sayur plak tempat aku beli tu. Balik nk buat sendiri bahan macam tak cukup.Tadaa... Sila jamu mata anda.. Da masuk waktu berbuka baru jamu tekak. 


Rasanye, enak, lazat and puas hati la beli. Harga seekor RM3.50 and for me murah la. Tapi kalau beli yang mentah mesti lagi murah kan? Hari ni still berbuka seorang diri and tak tahu lagi nk mkn apa. Rindunye tak jumpe. Message pun tak de *hampa.. Busy kot *rationalizing. 


Dlm pukul 10 tu aku buat Kopiko. Gian lama tak minum. Terbaik.. Tapi susah nk tidur la lepas tu. Tapi yang bagusnye cepat bangun walaupun tidur lewat. Bagus2. Malam ni pump caffeine lagi dlm badan. Ok Bai.. 


P/S: Listening to Klinik Kepenggunaan di Radio Bernama.. 


10 Komentar untuk "Sambal Ikan Bawal dan Nenas"

sedapnya..rasa lama lak tak makan ikan..hehe

kalau beli yg sedap memang puas hati. oh bahaya nani kalau addicted caffeine. jgn banyak2 tau. ;)

tergoda tgk ikan tu..nk sikit

perghhh..meleleh nur tgk ikan tu..!
krukkk krakk perut ni...huhu

nyum2.. tergoda betul tengok ... :)

eh..pagi2 dah bunyi pulak perot nie..

hehehe~

tgk ikan tu dah mcm rupa org pun ada.. huhu

emm sedapnya...boleh try buat nanti...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top