Special Offer

Author

Greenleaf Hotel Kuantan


Assalamualaikum

Lama sudaa ku peram entri ni ari ni baru leh up. Al maklumlah busy duk fokus masa sekarang bukan masa lampau bak kata ahli psikologi Gestalt, focus to HERE and NOW. Btw masa pergi Kuantan ari tu hantar adik lelaki yang study kat situ, then we sewa hotel. Before this pernah sewa hotel berhantu. Hantu tu duk 'cuci-cuci services' sampai tak leh tidur.
Hari ni nak bawak jalan2 sekitar lobi Hotel Greenleaf sbb aku lupe nak snap gambar dlm bilik. Bilik sangatlah selesa dengan kemudahan Wi-Fi, Astro, Telefon, Heater dan lain-lain. Pendek kata, memang berbaloi-baloi la.

Lobi hotel ni sangatlah luas. Boleh main kejar-kejar lagi *nk describe keluasan.
Water feature yg cukup menenangkan dengan tumbuhan hijau lagi. Fresh y'all

Simple tapi menarik!!



Ni namenye tak de keje. Masa ni tgh tunggu hujan berhenti sbb nak hantar adik aku balik kolej die.

Andai kata ada yg pergi Kuantan and tak tahu nk tinggal stay hotel mane tu boleh la check in kat Hotel Greenleaf. Service terbaik, ada parking, ada CCTC and byk la. Harga pun berpatutan. Tak caya tgk bawah ni..


Location : Greenleaf Hotel, Jalan Bukit Ubi, Kuantan Pahang.
Service: ****


P/S: Balik raya haji ni mungkin ke Kuantan lagi. :) :)





14 Komentar untuk "Greenleaf Hotel Kuantan"

blh thn..hehe..mna ic tuan blog..hihi

jom main kejar2 kat lobi tu dear..haha...cantik kasut..ala2 avril lavigne gitu... :)

boleh tahan..x pernah sampai kuantan lg..smpai nnti boleh try kowt..=)

nampak selesa je. lama tak g kuantan. dulu belajar kat sana. ;)

hhahaha mmg tkde keje tu. gambar kaki

Trima kasih ats info. Nnt bila dtg kuantan senanglah sikit cri hotel.

ok juga harganya.. nampak pun selesa... :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top