Special Offer

Author

Lepaking at Old Town White Coffee

Assalamualaikum

Pening la tak tahu nak makan apa for dinner. MUST EAT utk gain weight. *kononnye. Finally I find my 'real selera' yg hilang sejak 3 tahun lepas. Now keje nk mengunyah je. Tapi makan banyak training tak de hancuss jugak kan? Da lama tak turun padang exercise. Mengharapkan jalan pergi keje 15 minit mane cukup. 

Birthday Lurviey baru je lepas and sadly tak dpt celebrate on that day cuz he telah diajak oleh pakcik area rumahnye untuk solat hajat. But sgt puas hati sbb dpt spent time with him masa weekend and dpt apa yg aku nk give him on his birthday. *winkwink.
Ahad melepak kat Jaya Jusco Alpha Angle sbb kat situ byk sgt tmpt yg bikin aku giler. Especially high heels. Haha..Tapi tak beli pun.. Perut lapar and then nk mkn semua tempat penuh. Rupanye food court tgh renovate. Perut dah tak tahan da. Last2 ajak Lurviey masuk Old Town White Coffee.


Masuk check menu then memula nk mkn Curry then Lurviey suggest Tom Yam Noodle. Ok la rasanye, not bad. Cume first time aku jumpe org masak tom yam letak sawi/pak choy. Isi die sikit je tak macam kat Uncle Chilis. Lurviey plak order Spicy Chicken Rice. Rasa die pun ok jugak and ada kerabu. Air? We just order chocs.




Abis makan kat sini pusing cari barang then balik before masuk hostel makan nasi goreng daging merah plak. Tapi aku sorang je yg mkn. See 'the big tummy' lapo?

Update: Jawapan entri [ Sesegar Hijau Daun ] --> Workshop. 
Tahniah kepada yg meneka betul tu..Nampak sgt aku boring menunggu kete Lurviey di servis.  



P/S: Dinner nk mkn apa? Lapar nih!!!

7 Komentar untuk "Lepaking at Old Town White Coffee"

sedapnye..tp baru jer melantak makan biskut kering

ya ampun,,sedapnyer..!
lapo lak rasa... :)

saje tau nanie ni...hihih

waduh-waduh terliur tengok! sedappppnyaaaaaaa!

tom yam tu paling terliur ku tengok! huhuhu

tom yam tu sangat menggoda perut cik na. ;)

owh..kite boleh p ea OTWC nie..husna teringin tp mcm was2 plak..huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top