Special Offer

Author

Opoq Jumpa Vet

Assalamualaikum

Hari ni da hari Khamis. Esok da Jumaat. Cepat je minggu ni berlalu. Start dari Isnin yang agak busy then Selasa dengan planning and yesterday ari yang paling membosankan. Bosan kan? Baik citer pasal Opoq.

Semalam papa bawak Opoq jumpe vet. Da la tak bersangkar apa. Pakai letak dlm kereta mcm tu je pergi bandar. Lepas tu dukung si Opoq mcm baby plak bawak masuk klinik. Lepas tu dlm bilik rawatan si Opoq ni boleh je duk diam and vet siap puji 'baiknye'. Wahh memang la baik sbb da disogok dengan ayam goreng if berkelakuan baik. Wahaha. Untung la tuan ko sayang kan ko Opoq.


Lepas kena inject then vet kasik vitamin. Masa dlm kereta Opoq duk bawah seat je. Sampai rumah terus masuk bilik mama aku then tidur atas katil tu. Heaven ye!! Yg paling tak boleh blah siap berpeluk-pelukan dengan bear biru lagi. Da rupe anak manusia da.Demam la tu. Tidur je petang semalam. Nak gelak bile dgr kisah si Opoq ni. :P

Ckp pasal kucing semalam aku dpt link dari pages Aunty Umairah Fan Club mengenai makanan kucing yang menggunakan sumber babi. Klik SINI untuk melihat senarai produk tersebut.


P/S: Da breakfast ke semua?? Aku breakfast salad kubis dan anggur :)

12 Komentar untuk "Opoq Jumpa Vet"

sweet jer kucing nani ni..ehm kucing MV pun suka tidur kat tilam...

alolo..comey aihh opoq pelok cik tedd... ngantok lak mata ni tgk opoq tdo!

comelnya opoq. da macam baru dapat adik baru ye nani. hehe..

alahai comelnya peluk bear..hihihi

alah sian..demam ye...maaf lambat ke sini..bzz..huhuhu

uish..opoq x takut doktor..
x mcm husna takut doktor gigi..sebab tu gigi bersepah je..:D

comey aih..siap peluk bear..>.<

alolo comelnye.. siap peluk bear lagi... :D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top