Special Offer

Author

Granola Oats and Fresh Milk

Assalamualaikum

Selamat pagi semua...  Da breakfast? Teringin nk mkn lontong pepagi mcm ni. 
Pagi ni hanya mampu makan Granola Oats je. Brand yg aku guna ni Mornflake. Kalau tgk kat hyper/super market mcm2 jenis granola yg ada sampai kadang-kadang aku pun tak tahu nk amik yg mana satu.
Nampak tak ada color hitam,oren, kuning dlm granola oats tu.. Aku zoom in sikit..

Actually kalau nak lagi sedap boleh letak buah-buahan segar. Sedap wa cakap sama lu...
Tadaaa.. Sedia untuk masuk tekak..  Selain susu, granola oats boleh jugak makan dengan yogurt. :) . Mudah je kan? Selamat mencuba bgi mereka yg suke makanan mcm ni. :) Happy weekend peeps..


P/S: Byk hutangng BW. :(





14 Komentar untuk "Granola Oats and Fresh Milk"

sedapnya ..biasa mkan cornflakes ngn susu jek, nk try beli nie pulak lar :)

mcm lebih kurg je sarapan kite

saya makan cereal Post dengn susu gak.hehe

hari tu emco bars.. ni granola oats lak..
adeh..terliur sudah ni nanie.. :)

em..... terliurnyaaa...deno dah la suka kalau ada out ni....

yg brand alpen pun macam ni jugak. tp cik na mam macam tu je. sedap. hehe..

wah makanan berkhasiat betul ni. bagus2. eh eh akak tak sehat ye? makan ubat taw. semoga cepat sembuh :)

p/s: program perkama tu dlm planning je lg. tatau lg bila nak laksanakan huhu

kureng la bekpes camni..nmpk sgt x jaga keshtn...hikhik

nurul tak suka bekpes cenggini.huhuhu maunyer tak sakai.hikhik tapi susu tuh mmg fav

nmpak sedap..tp husna x minum susu lar kak nani..huhu..

nesvita mkn plak..apa kes~ -.-'

Cam sedap plak...teringin nk rasa

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top