Special Offer

Author

Kenny Roger Roasters

Assalamualaikum

Selamat pagi Rabu... Alhamdulillah kesihatan makin baik even belum pulih sepenuhnye.. Kali ni sakit yang paling lama aku rasa. More than a week. Biasa setiap tahun mesti ada sekali mcm ni and selalu kena hujung tahun. 

Bile sakit, most of us akan hilang selera makan kan? Tapi kali ni nafsu makan aku membuak2.. Lapar je manjang. Now setiap mlm around 10.30 perut rasa mcm kosong even da makan before tu. Mancam mane nk tidur kalau perut mengada-ngada minta di isi. Tapi aku ignore je sebab aku nk tidur awal and bangun awal. 

Last week, badan masih lemah tapi still degil nk keluar dgn Lurviey ajak makan Kenny Roger Rosters (KRR). Petang tu cuaca elok je. So aku ajak pergi kubur arwah abah Lurviey cuz minggu sebelum tu otw nk pergi hujan plak.  After pergi kubur baru gerak ke Wangsa Maju lepak situ la tgk2 barang and makan kt situ. *bygkan badan tak sihat tapi bajet sihat.
Choc and Vanilla muffin. Memang lembut je muffin die tapi aku tak leh telan. Manis !!

Ni Lurviey punye. Aku pun da lupe. Yang pasti mashed potatoes tu aku yang punye. Ntah macam mane la budak yang amik order tu boleh silap letak. Grrr.. 

Ni aku punye. Pasta tu Lurviey punye. Seriously pasta ni memang tak ngam ngan tekak aku. Brocoli tu je aku ngapp.. Perasan tak satu side dish tak de dlm plate aku? Aku amik buah-buah. 

Da kenyang makan, aku ajak Lurviey cari lokasi kedai Gym Equipment, da jumpe tapi aku tak masuk la sebab ingat hujung bulan ni baru nak pergi. Aku nak check Home Set punye. *wahaha.gym la sgtkan :P


P/S: Perut asyik lapar, then makan tapi berat???


17 Komentar untuk "Kenny Roger Roasters "

nani..peberet hasben ni krr..tp lama2 akak pn terjerat gak..sedapnye..rase nak cari krr for my lunch today hehehe

deqla x pnh lagi mkn kenny rogers...sdp ke??

sakit2 selera lg nani..hihi..mybe nk tambah brat bdn kot..hihi

nani mkn byk tp ttp kurus xdanya nk berat2 beria...:-)

Alahai sedapnyaaa nani! teringin nak makan tapi tak berani takut kencing manis naik..hehehe

Tu yg jeles kat Nani, mkn banyak pun akak tgk slim lg hi hi..

Sori Nani x dpt klik sb Nuff x kuar...even refresh pun still x kuar gak..

favret ni KRR. satu2nya tempat yg cikna boleh habiskan semua makanan. huhu..

x sihat tp masih berselera..hehe..=P

husna x pernah try lg KRR..teringin jugak nih..>.<

kita tukar bdn lh..dya mkn sikit pun bdn blh naik..

jeles arr makan banyak maintain slim.hehehe tinggi lagi tuh..meh amik berat nurul sikit..hehe..home set gim equip mahal dok?jenama?

Untungkan, mkn byk, tapi badan maintain..
kalau nurrrr..huhuhuhuh...
mkn lebih sikit mulalah mengembang..huhuh

wah best la kalau makan banyak pon badan maintain...huhuhu

badan je susah nak naik senang nak jaga..
mkn je apa yg ghasa nak makan kan ;D

tap kesihatan kena jaga tau ;D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top