Special Offer

Author

Beautee Soap and Ceutical Mask

Assalamualaikum...

Selamat hari Ahad.. Yeayyy esok isnin.. Tak sbr nk masuk ofis and abiskan bulan Disember :)

Finally smpai jugak Beautee Soap and Ceutical Mask ari selasa ari tu. Bayar Isnin, selasa da dapat. Memang service tip top. Nasib buat alamat co. Harap buat alamat hostel rasanye skang pun aku tak dpt lagi kot. Barang aku last week warden tak letak lagi.. Grrr.. This week ada brang lgi sampai.. Ishh geram lak rasa... Tak kan la nk kena call selalu tanye 'brang saya ada sampai tak puan?'. Nampak gayanya esok kena call la..
Kali ni aku order [Beautee Soap] kali yang ketiga and Ceutical Mask Ice Spring kali yang pertama. Aku order 10 mask. 5 strawberry and 5 lagi pomegranate. Before this aku ada buat [Review Ceutical Mask Strawberry]. Yg tu pun sbb dpt free gift dari akak tu. Di sebabkan best and nyaman gitu aku order la kali ni. Aku kasik Lurviey try and he said best. Kelmarin aku kasik yg pomegranate tp masih belum pakai. Aku sendri pun tak pernah pakai lagi yg pomegranate. :)

Ok la... tu je utk ari ni :) Mau siap2 keluar and akan terjah2 pengomen tegar/wajib terjah soon :) Take care..

P/S: Have a nice day

 


7 Komentar untuk "Beautee Soap and Ceutical Mask"

mesti best..tu yg nanie beli lagi kan.. :)

AJ suke garnier punya mask....
Sejuk je....

akak dh lama xguna mask.. nanti nak beli lah.. sejuk je guna kan.. :-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top