Special Offer

Author

Review: Ceutical Strawberry Ice Spring Mask

Assalamualaikum

Rasanye mcm da lame tak review produk. Sebab tak de produk baru utk review. Tapi skang ada a few produk yg aku nk review and ari ni nak review Ceutical Strawberry Ice Spring Mask. Pernah dengar produk Ceutical? Byk produk Ceutical ni, ada serum, mask, soap and banyak la. Tapi ari ni aku just nk review mask die yang sememangnye superb. 





Review aku.

  • Mask die sangatlah wangi sbb bau strawberry.
  • Sgt sejuk and buat muke rasa sgt fresh lepas da abis pakai. *name pun ice kn mesti la sejuk
  • Face sheet die besar- *muke aku kecik yg ni je yg xngam
  • Ada tmpt utk tutup mata. Relax kan mata jugak.


Boleh beli kat


Harga?

RM3 

Ceutical Ice Spring Mask ni ada banyak jenis. So boleh la pilih ikut kesesuaian kulit korang and apa yg korang inginkan. :)


AVAILABLE


IKLAN: DPTKAN COLLAGEN EYE MASK YANG MURAH... BAGUS UTK MERAWAT MATA YANG SEMBAB, LINGKARAN HITAM, KEDUTAN DI KELILING MATA. PM SAYA DI 0179656087 ATAU PM DIRECT DI FB https://www.facebook.com/StylezStoreHouse

P/S: Nanti aku review new produk utk kulit jerawat.. Dulu pernah review kn. Ni latest punye :)


10 Komentar untuk "Review: Ceutical Strawberry Ice Spring Mask"

wahh murah jakan..mcm best!

p/s:nani sblm ni da org tlg wat blog tu yg tak tau mnhu tu..hihi

ekceli,sweety dh tukar url..nnti naniey tukar yea..yg lama tu dah tak wujud..yg ada tu someone dh salah gunakan..so sila tukar yea daling..(^__^)..

Maaf juga sbb dah lama tak ke sini..line tenet cari pasal..tpi akn di terjah juga kalo ada update..(^__^)

singgah ptg ,)
murah..
ciksu pakai putih telur je..hihi

huhu..muka husna spesies berminyak jugak..xtaw dah nak watpa..buat yg tradisional mcm x ok jee..

mcm best je.. pstt.cepat review pasal klit jerawat tu..hihihih

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top