Special Offer

Author

Resepi: Salad Epal dan Pisang

Assalamualaikum

Selamat pagi Rabu... Ari ni tak de WW sebab aku tak dapat menahan diri aku dari berkongsi pasal Salad Epal dan Pisang. Rasanya sgt nyum nyum. Epal hijau yang crunchy and pisang plak soft. Boleh bayangkan tak combination dua buah ni bile masuk mulut turun ke tekak?. Perghhh... Memang sdap. 
Bahan-bahan
1 biji epal hijau
2 biji pisang 
Madu
Plain Yogurt

Cara-cara
Mix semua bahan kat atas dan kacau rata. Sedia untuk di makan. 

Mudah kan? Boleh jugak guna lain-lain buah. Sebab rasanye semua da tahu buah-buahan ni byk khasiat and masing-masing ada 'power' tersendiri. Aku letak madu sbb aku guna plain yogurt and tahu je la rasa plain tu mcm mne kan.. Boleh pelbagaikan ikut cita rasa tersendiri dan boleh jugak hidangkan kat sesapa yang dtg kat rumah. Sihat dan berkhasiat. 

P/S: Menu tabs aku ada probs skit. Tak smpt nk betulkan. Ggrrrr. 


13 Komentar untuk "Resepi: Salad Epal dan Pisang"

healthy food. macam sedap je. letak flavoured yogurt pon boleh kan?

nmpk sedap..t yui nak try juga la..nym2..

sedapnya..ayu tak pernah cuba lagi ni..hihi

Ya Allah nanie sedapnyaaaaa! teringin lah pula nak makan. harap2 kat luar sana ada jual sebijik macam ni. terliur mummy buyung ni tengok..hehehe

nyum..nyum..sedapnyaa..
husna suka epal..bunyi syok je bila kunyah..=D

nur xsuke yogurt...
boleh ganti lain x..?
hihihih

salam nani...slow2 akak bw ..hhehe..wah nani ni org yg healthy la ..best kan makan yg sihat2..good nani..teruskan mcmn

Yg ni x diet pun bole mkn kan dear? hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top