Special Offer

Author

Lactacyd Feminine Hygiene

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kalau sebut Lactacyd je sah-sah orang da tahu produk apa kan? Feminine Hygiene!! Yup.. Tapi ada juga yang tak pernah tahu akan kewujudan Lactacyd Facial Foam. But sadly, tiada lagi pengeluaran. Iolss baru je pergi Watson and Guardion minggu lepas tanye pasal Lactacyd Facial Foam tapi nan hadoo.. Tapi terlihat Lactacyd Feminine Hygience dengan packaging baru. Lebih menarik daripada biasa. 

Mesti ada yang cakap, 'ala saya da guna produk lain la...' 
Tak pe.. Boleh dapatkan sample. Mana tau jatuh hati dengan lactacyd kan? Macam mane nak dapat kan sample tu?? Kena la join VIP CLUB. Free okeh!!! 

Ikut step kat bawah ni!!


2. Klik VIP CLUB. Join Us Now

3. Sign Up (Masukkan email). Then check email utk complete registration.


3. Kemudian edit profile- masukkan alamat before redeem free samples.


4. Da siap redeem, tunggu la samples tu sampai di tempat alamat yang kalian letak di profile ni. 

Antara produk Lactacyd Feminine Hygiene


Boleh view kat sini untuk tahu lebih lanjut tentang produk Lactacyd Feminine Hygiene

Katarsis:Kenapa pentingnya utk mintak samples? Sometimes ada produk yang sesuai ngan kite, sampai ada yang tak. Then kalau nak beli, buat plak tak sesuai mesti rasa mcm membazir je kan? Saya pernah mintak sample utk Lipice. Dua kali saya mintak utk dua sample yang berbeza, Satu tu ok dengan saya and another one tu tak sesuai sebab bibir saya jadi kering. Huhu... Btw ni BE kedua yang tgh run kat nanieydotcom. Alhamdulillah. 


P/S: Masih tak puas hati sebab Lactacyd Facial Foam tak keluar da.. =(


15 Komentar untuk "Lactacyd Feminine Hygiene"

AJ pakai Safi.....
Tu yang sesuai... =D

P/s : Aah la nani, tahun ni takde pulak pesta kasut.... maybe buat kat tempat lain kot...

penting sample ni...
nanti nak cuba minta...

thanks for info nani.. :)

penting sample ni...
nanti nak cuba minta...

thanks for info nani.. :)

Chenta pn dh mula guna Lactyd ni
tapi dah berwajah baru ni memecut naik betol harganya ... huhuhuh .. tukar produk dah .. :(

Yup, akak pun dah dapat. Beli apa ntah dapat free sample. Dapat 2. Bau memang harum.... awwww

pernah guna dulu dpt free sample. tp tak habis pun. huhu..

Mmg penting sample tu...tahniah utk BE yg sdg berlegar2 tu... ;-)

oow..itu fungsi sample rupanyaa..husna kalau nak, p beli la tu jgak..=P

yea!! ada BE running..syoknyaa..
nnti husna terjah ye..=)

tahniah dapat BE :)
eh dah tak keluar ke?

nani banyak guna produk ni ya? lama dah kan brand ni ada..

eh jap.. akak ckp lactacyd facial foam takde kat watson n guardian, yg feminine hygiene pon takde eh?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top