Special Offer

Author

Menjawab Persoalan

Assalamualaikum...

Petang sudaa.. Esok da masuk ofis.. I left my colourful stick notes kat ofis!! Arghhh tu la jumaat ari tu rushing nk balik rest kat bilik. Tak leh nk wat keje ari ni. Hek eleh tu pun jadi isu ke? Isu la sbb saya tak nak planner saya comot. Sbb saya tak suke benda comot.

Ok nak jwab pertanyaan di komen pasal gambar kat entri semalam.. Tu salad kubis merah and kubis biasa di gaul dgn thousand island. Sometimes saya letak brocoli. Ni kira express dinner saya kalau tak masak. See.. Mcm mne la nk gain weight kalau makan mcm ni kan??? Grrr..

16 Komentar untuk "Menjawab Persoalan"

uuu..sedap2..nanti boleh buat..cmpurkan sekali dengan salag kentang yg nanti pernah buat dulukan..

sedap jugak rasanya..!

Hurmmmmm....jamuan utk org diet ni. Tp klau pemakan tu btul2 diet melampai, jgn letak sos byk sgt

huhuhu nampak cam sedap?? lupa rupa2nya tengah on diet neh huhuhu

Sedapnyaaaaa....
Tu la... Cam menu orang berdiet...=D

ooo salad.... nampak sedap... dulu mak akak selalu buat :-)

kalau kak intan ni mesti makan benda lain juga selain salad..hehe..lapo je keja kak intan..huhu

tgk pon dah rase mcm sdap . nak try jgk laaa

pernah try kubis merah tue buat salad tapi x kena dek tekak..

Owh yeke..kalo bab mknn yg berkhasiat ni serah je ke nani kan.. ;-)

husna x reti nk mkn salad mentah2..mesti kena mkn dgn nasi jgak..=P sebab tu tlebih weight..

dya kalau xde benda nk mknn salad gak yg dya cri..hihi

nampak maveles sangat. tgh lapar ni. huhu...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top