Special Offer

Author

Lunch Meeting at Little Taiwan

Assalamualaikum...

Oh mai mai tak hupdate belog mai semalam. Busy seyh.. Tapi dapat la jenguk a few blog semalam.. Btw, boss da balik Malaysia, so for sure la banyak keje. Tapi mulai esok bagus la da hire orang lain utk buat keje yang saya tengah buat. So, boleh la saya fokus keje hakiki saya walaupun saya tak shukeee.. Yang penting tak pending.

Jumaat ari tu keluar lunch meeting kat Little Taiwan The Sphere Bangsar South. Inti pati meeting tu rasanya tak perlu la saya cerita sebab di khuatiri ada tukang penyampai. Yang penting masing2 meluahkan rasa yang 'dirasa'. But, we already know kesimpulan discussion tu. Useless!! Grrr..

Jom ckp pasal makanan plak... Makanan kat situ ok la cume tak sempat den snap gambar. Yang sempat snap gambar teh je sbb time tu da relax kenyang and start meeting. Huahaha.. So funny la.. :) 


Eh.. Ada lagi benda funny yang buat saya like.. Erk.. What??? Ada lady yang serve kami tu, perempuan and a bit shy shy cat, and mcm slow sikit and my boss plak malay tak ok sgt. And then he ask that girl.. 'you orang indonesia ke?' and girl tu muka da macam malu gile and she said ' saya orang Malaysia''. Grrr

If kalian kat tempat budak tu apa kalian fikir? Saya ngan Huda da gelak ngan boss.. If saya kat tempat budak tu saya mesti fikir 'aku mcm orang indonesia ke' .



10 Komentar untuk "Lunch Meeting at Little Taiwan"

Lahaaaiiiiii Nani...
Sebelah flat AJ je.....
Dekaaaatttttt sangat.....

err..kenapa eh perempuan tu ckp mcm tu...
pelik juga apa yg myebabkan dia kata bgitu....

kalau MV terus tengok cermin..adakah tanya mcm tue.hehe

Ha'ah kalau akak kat tmpt budak tu pun mesti cepat tengok cermin kot2 ada rupa Indonesia ka..ha ha

hehehe mesti budak tu kata dia mcm indon sgt ker

nampak menarik je teh tu..

errr konfem malu. pastu masuk tak keluar2 dah. hihi..

Hahaha...kesian dicop indon.....

hahah..kesiannya ..muka dah klasifikasi indon dah dia..malulah dia..hehe..nani , air teh tu macam teh dekat mee tarik warisan..kak intan selalu minum teh kat situ panas2 tambah2 time sakit hari tu..bila minum badan berpeluh2

aiyokk..x psal jek..kalau husna mesti tnya blik..asal?? nmpak mcm indon ke??

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top