Special Offer

Author

Pentingnya Dropbox Apps

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sapa ada Dropbox Account!!! Adakah kalian akan recommend aplikasi tersebut??Ohhoiiiii... Saya belum install lagi.. Ada 20 apps dalam iPhone belum update lagi. iOS latest version pun belum update lgi. Risau lak nanti bile update mcm before this abis segala mak nenek hilang. So.. Sebelum hilang tu kena buat back up. How to back up?? Skang mudah je.. Dengan aplikasi Dropbox

Secara ringkasnya, Dropbox ni boleh back up segala photo,docs, videos kalian. Tak perlu la nk sent kat email lagi utk back up. If something happen pada gadget tu seperti rosak, hilang, jangan risau, dropbox ada. 





Kenapa pentingnya ada Dropbox Apps?? Cer baca dlm gambar kat bawah ni. Saya petik dari FB.


Lepas ni nk kena install Dropbox la. =). Letih juga setiap kali nk back up semua benda nk kena hantar kat email. 

Maklumat lanjut tentang Dropbox ni boleh la tengok kat sini 



P/S: Maafkan saya ye kalian sebab masih tak mampu terjah kalian.. 

Tag : dropbox
7 Komentar untuk "Pentingnya Dropbox Apps"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top