Special Offer

Author

Positive Body Image

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Ada yang rasa rendah diri tak sebab masalah body image? Terlalu gemuk, terlalu kurus. Orang sekeliling duk tegur.. Badan da naik. Tak cantik la pakai baju mcm tu mcm ni.. Tak sesuai ngan badan..... Tau tak, kite terlalu 'kisah' sangat dengan apa yang orang kata kat kite.. Then yang 'terkesan' diri sendiri. Betul tak? I just wanna share..... *baca kat bawah*




P/S: Tepuk dada, tanya diri sendiri. 
Tag : emovere, motivasi
10 Komentar untuk "Positive Body Image"

betul tu..kena sentiasa positif..kita dah cuba yg terbaik dalam hidup kita

serius selalu kena dengan kak MV..bila kurus tegur kurusnya bila gemuk pun salah...last2 buat tak tau..yg penting kita bahagia

kdg2 kecik hati jgk, kdg2 fikir positif je. depends on camne cara org tu tegur. :)

tp kan ayu rsa sndri klu bdn nek rsa sgtlah xslsa..huhu

org ni saja ada yg xpuas hati kt kita..gemok kata kurus pun kata hihihi

susahkan nak puaskan hati org ni....
apapun..think positif

Betul..deqla sekrg dah xde perasaan tu...sbb deqla dah x kurus sgt mcm dulu...hihihi...

tp klau x puas hati tntang bentuk bdan bukan kerana caci maki mulut org acane kak nani?? huhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top