Special Offer

Author

Internet Tanpa Had Online Sampai Lebam Hanya Bayar RM38 Sebulan

Assalamualaikum

Entri khas untuk kaki internet yang jenis panas tak reti nak duduk diam, mesti nak bukak facebook, whatsapp, twitter, youtube, IG setiap 15 minit. Eyh? Tak kisah la setiap berapa minit yang pasti internet dah jadi satu keperluan. Kalau sehari tak de internet mulalah sasau. Cepat je nak mencari tempat ada wi-fi. Lol.

Tengok data penggunaan saya dalam masa 5 hari. 1GB memang tak cukup la. Sebulan ada 30 hari. Tak ke parah nak kena subcribe internet 2-3 kali sebulan?





Tapi sekarang tak perlu risau lagi dengan Super Sim.

Kini anda boleh online sepuasnya tanpa had !! Dengan simkad internet tanpa had SUPER SIM !!
  •  nak internet laju dan tanpa had tapi kebanyakan kuota cepat habis dan nak tambah kuota mahal ?
  •  nak tengok youtube online tak pernah dapat ?
DAPATKAN SUPER SIM SEKARANG!

  • INTERNET Unlimited data RM38 sebulan !!
  • boleh call -dan sms
  • free kredit RM5 sahaja

SUPER SIM adalah simkad yang anda CARI-CARI selama ini!

  • SUPER SIM INTERNET TANPA HAD*
  • INTERNET RM38 SEBULAN SAHAJA*
  • FREE INTERNET, WHATSAPP, FACEBOOK, & WECHAT
Kelebihan lain :
  •  Prepaid (Topup)
  •  RM38 sebulan
  •  FREE Kredit RM5
  •  Tiada had kuota internet buat masa ini
  •  3G & 4G
  •  Boleh CALL / SMS / INTERNET
  •  SPEED 3G Over 1.5Mbps UP + [Normal 3Mbps Keatas]
  •  4G Over 20-80Mbps


  •  Sesuai Digunakan Untuk Semua Kaki Download | Youtube | Dota | Streaming
  •  Sesuai kepada sesiapa shj



BERMINAT NAK DAPATKANNYA? NAK MILIKINYA HARI INI JUGA?

Tunggu...

ada OFFER KHAS buat anda!
HARGA SEBENAR – RM70

HARGA PROMOSI,

RM50 SEUNIT SAHAJA.

Penghantaran Pos EXPRESS/LAJU PERCUMA!

BERMINAT UNTUK DAPATKAN SUPER SIM INI?
SMS/WHATSAPP SHJ 'SUPER SIM' KE 0179656087

2 Komentar untuk "Internet Tanpa Had Online Sampai Lebam Hanya Bayar RM38 Sebulan "

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Akk pun kaki internet. Dulu pakai yg rm38 1 g tu cepat je hbs. Skrg pakai yg 3g rm68 tu. Ada dua fon. Dua dua pakai yg rm68 3g tu. Klw x cukup jugak x tau la.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top