Special Offer

Author

Hey you, talk to my hand

Assalamualaikum

Happy Monday everyone. For sure tak de monday blues kan hari ni? Lusa kan cuti.. Lol.. Just a quick update. Pernah tak kalian rasa macam arghhh bosan tettt nak dengar kau membebel, mengarah, bla..bla...bla.. Kalian rasa panas je telinga. Ye telinga panas, hati pun panas. Seriously, I wanna know what's the problem with this peeps. Ada masalah tumbesaran sampai bile dah besar perangai macam orang tak cukup akal. Atau dalam bahasa psikologi kite sebut 'fixation' masa early stage development. Sigh**



Mereka bercakap seakan mereka tahu 'real situation'. Mereka menjatuh hukum terlalu cepat sebelum tahu perkara sebenar. Sumpah rasa macam nak sepak je muka. Eeeee... Ikut hati mati. Sabar... Sebab bumi ni bulat berpusing. I just hope one fine day, manusia macam ni tahu dan sedar. For the time being, close my ears and talk to my hand! Seriously... seriously... seriously... I dont wanna see them at the moment. Tak jumpa pun tak pe dari jumpe menyakitkan hati menambahkan dosa. Pekakkan telinga and enjoy my happy life.

I just wanna be around with those yang supportive and bukan jenis ambil kesempatan atas apa yang kite ada. I do what I wanna do and be what I wanna be. Tak perlu persoalkan kenapa,apa mengapa semua. Jaga skrip hidup masing-masing. Kerana jalan hidup kite berbeza TETAPI kite semua akan menuju satu destinasi yang sama.
Tag : emovere
0 Komentar untuk "Hey you, talk to my hand"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top