Special Offer

Author

First Impression And Review Wonder Wax Hair Removal

Assalamualaikum...

Happy Sabtuday! Chillex kat rumah atau keluar lepak bersantai dengan family atau kawan-kawan kat luar? Saya masih belum pasti lagi jadual hari ini macam mane.


Hari ni nak review and share experience guna wonder wax. Selalu nak tersalah sebut wonder pet! Lol. Tahu kan fungsi wax apa? Untuk hilangkan bulu-bulu di badan. Sama ada di tangan, betis, ketiak atau bikini lines!

Wonder Wax claims
Membuang bulu roma dengan cepat dan  TANPA rasa sakit!

My Review
  • WAJIB ada microwave untuk guna wonder wax (panaskan dalam microwave)
  • Baunye saya kurang suke.
  • After panaskan kena hati-hati sebelum apply.
  • Sakit. For me ianya sangat sakit. Grr
  • Boleh guna lagi if belum habis sebekas (sebekas boleh tahan untuk max 4 kali penggunaan)

Repurchase? No!

Produk bergantung pada individu. Ada yang bagi positive feedback ada yang bagi negative feedback. Boleh la tengok  vlogger review kat Youtube bout this product. Till then, thank tou. Have a great day! 
0 Komentar untuk "First Impression And Review Wonder Wax Hair Removal "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top