Special Offer

Review MN Kiss Proof Soft Lipstick

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

I'm back!!! Cuti blogging dua hari rasa macam tak update dua minggu. Nak update tapi tak de masa. Orait, hari ni nak review lipstick. Lipstick? Bukan me la pakai-pakai lipstick nih. Rasa keperempuanan sangat pakai lipstick! Me kan tak berapa gemar dengan karektor lemah lembut sok sok ayu macam tu. Nope! Tapi dah makin remaja bangka ni eh tetiba rasa tertarik pulak dengan lipstick plus pengaruh dengan beauty vlogger macam Judy, Shaanxo, Zoella, Ruby. Tertarik dengan provocalips  yang Judy review on her beauty channel last year tapi Malaysia tak de kot.. Soooooooo Finally I decided to grab......



Yes.. Kiss Proof, terus borong 6 unit untuk diri sendiri. Economic buyer sangat kan. Lagi jimat beli borong. Sebab warna lain-lain jadi tak rasa membazir sangat. Lol.. Sempat pakai lima je and satu lagi belum pakai sebab me sendiri pun confuse nak pakai time bile la ye warna pink gitu (code #4).. Haishhh..

Gambar tak diedit dan tanpa flash (hanya letak watermark je) 







My Review
  • Tekstur very matte, ringan dan long lasting
  • Senang nak apply dan susah nak tanggal. Kena remove gune wet tissue or make remover
  • Kiss proof dan food proof (food proof, depend pada jenis makanan jugak, kalau makanan jenis oily tanggal jugak)
  • My fave code #6. Memula sampai tu memang arghhh tak suke warna ni. Tapi bile dah pakai, suke la. Time pakai code #10 Lurviey tegur sebab terlalu menyala-nyala. Terus masuk toilet, sapu and pakai tinted lip balm yang buat sendiri. Lol. 
  • Bagi saya berbaloi dan puas hati serta berpatutan la dengan harga macam tu.
  • Yang tak best, Sangat tidak sesuai untuk yang ada masalah bibir kering, menggelupas dan bile dah tumpul.... kena asah. Emmm..


Sekian sahaja review kali ini. Rasanye ini kali pertama review pasal produk untuk bibir specifically lipstick! Nanti nak cari lipstick Bobbi Brown cume tak ingat code yang mak cik me pernah bagi last time. Nak kena walk in la nak mencari nanti. Berminat nak dapatkan kissproof ni? Boleh ke Pemborong Murah Satu Malaysia MOQ 10PC RM4.40/PC



3 Komentar untuk "Review MN Kiss Proof Soft Lipstick "

teringin nak guna.. tapi tak taw nak beli mana tempat yg bebetul boleh dipercayai.. hehehe.. kak nani beli mana?? harga brapa?? suka tgk warna #9 & #6.. heee ok laa utk org yg tak brapa brani pkai lipstik mcm hsna nih..:p

Kak naniey da reply kat IG.. hehe... :)

Nurul pun baru beli lorhhh..kod 6 lawa betul.kita pun pilih yang tu..mmg lawa..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top