Special Offer

Berkesankah Dermaroller? Kenapa Pakai 3 Kali Jarum Dah Tumpul

Dermaroller Malaysia, Dermaroller Price, Acne Scars Malaysia, Dermaroller Online Malaysia, Dermaroller Malaysia Review, Dermaroller Watson Malaysia, Dermaroller Treatment Malaysia, Dermaroller Malaysia Murah


Assalamualaikum 

 
Ramai yang tanye sebelum beli, berkesan ke? Betul-betul menjadi ke? Based my own experience yes, it works. Cepat atau lambat ianya bergantung kepada kulit setiap orang. Walaupun nampak masalah seakan sama secara luaran belum tentu dalaman sama. Lapisan bawah kulit. Kalau kalian jenis yang tak berani nak DIY atau guna DRM home treatment kalian boleh pergi klinik kecantikan yang menawarkan rawatan microneedling ni. Macam-macam price ada. Jadi kena pandai-pandai la survey. One of our buyer yang pergi PRP dan juga ada guna dermaroller kurang puas hati and then decided untuk buat home treatment di sebabkan kesan yang kurang memuaskan dan juga kos yang agak mahal (RM900/session). Harga untuk dermarolling ni ada yang sampai RM1800. So boleh la cube dan survey harga.


Kalau kalian jenis berani mati macam saya boleh buat sendiri and beli dermaroller as long as you tau apa fungsi sebenar dermaroller dan cara nak guna, apa yang boleh apa yang tak boleh. Boleh google tengok review, feedback or tengok kat youtube. Untuk home treatment tak digalakkan guna lebih dari 1.5mm untuk muka dan 2.0mm untuk badan. Nak lebih berkesan boleh apply serum or any vit c/e cream if you want. Harga? Ada macam-macam price dalam pasaran u can google it. Our DRM (Derma Roller Malaysia) untuk 540 needles RM100 RM79 dan 3 in 1 RM150 and has been sterilized via ultraviolet ray and boleh guna setahun lebih. YANG BELI DENGAN ORANG LAIN JANGAN TANYA SAYA WHY BARU GUNA 3 KALI DAH TUMPUL ASK YOUR SELLER. Same product but different quality. Sama macam lauk yang same kat dua kedai berbeza. Rase belum tentu same..
1 Komentar untuk "Berkesankah Dermaroller? Kenapa Pakai 3 Kali Jarum Dah Tumpul "

memang berani la nani buat ni.. tp berbaloi sebab berkesan kan..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top