Special Offer

Author

Masakan Daging Paling Sedap dan Mudah

 Resepi Masak Daging Mudah | Resepi Daging


Assalamualaikum... 

Selamat hari raya Aidiladha.. Tahun ni beraya di KL. Hari ni nak kongsi sikit antara jenis masakan daging yang hot dan sedap di masak. Seriously my fave is daging singgang dan daging goreng kunyit. Mase duk kat Pahang dulu sempat merasa otak lembu time raya korban ni tau dan paling win masak lemak daging salai.. Bukan daging salai macam zaman sekarang tapi daging salai yang betul-betul disalai. Baunye umphhhhh. Teringinnya...Jadi bagi cik puan yang ada kat rumah sekarang ni dan tak tahu nak masak apa daging tu boleh la tengok kat bawah ni...

Daging Singgang

Sup Tulang
Sup Gear Box 
Daging Goreng Kunyit
Daging Masak Merah
 Daging Masak Kicap dan Daging Masak Lada Hitam 
Daging Masak Lemak Cili Api
 Daging Masak Kerutuk
  Daging Masak Kurma
Sedapkan? Lagi sedap kalau masak sendiri atau yang tersayang masak. Lol.. Sekian sahaja idea resepi untuk masakan daging kali ni. Banyak lagi tapi saya up yang paling win dan mudah.
2 Komentar untuk "Masakan Daging Paling Sedap dan Mudah"

Macam2 blh buat dgn daging ni, smlm blik rmh suami bhn pun bnyk xde sdhnye goreng je.... Daging, bawang, cili api, minyak, garam&kunyit...*_^

Senang dan sedap.. daging goreng makan dgn nasi panas memang sedap...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top