Special Offer

Review FREEMAN Beauty Avocado & Oatmeal Clay Mask

Review Freeman Beauty Avocado & Oatmeal Clay Mask | Clay Mask Bagus | The Best Clay Mask Ever | Freeman Beauty Product | Masker Tanah Liat Bagus Untuk Kulit Wajah | Masker Untuk Kulit Kombinasi dan Berminyak


Assalamualaikum

Baru ada kesempatan nak update after 2 bulan guna produk FREEMAN. Dah lame cari Clay Mask sebab clay mask memang bagus untuk kulit. Masa pergi Watson tetiba ternampak la mask ni. Terus ambil dan bayar. Bagus ke tak Freeman Acocado & Oatmeal Clay Mask ni?


Review
  • Harga berpatutan dan mampu milik (RM17++) dan saya beli kat Watson tak pasti available tak kat Guardian or lain-lain tempat.
  • Mudah nak apply kat muka dan saya pakai 2 kali seminggu. (lepas cuci muka, scrub, saya sapu mask ni, biarkan hingga kering then bilas dengan air suam)
  • Bau macam oatmeal (tak kuat sangat bau jadi tak perlu risau)
  • Kulit jadi lembut, segar, dan bersih dan memang bagus sangat2. 
  • Yang paling saya perasan kulit saya dah tak breakout macam dulu. 
Repurchase? YES


Nanti nak cuba beli yang lain pulak. Freeman ni ada banyak jenis tapi tak semua available kat Malaysia. Kalau tengok kat website freeman naik juling mata, rasa nak semua! Lol..
 


0 Komentar untuk "Review FREEMAN Beauty Avocado & Oatmeal Clay Mask "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top