Special Offer

Author

Review Basikal Senaman Lipat Murah Malaysia

Review Basikal Lipat Murah Malaysia | Folding Exercise Bike Malaysia | Foldable Exercise Bike | Harga Basikal Senaman Lipat | Exercise Bike Murah Malaysia | Harga Exercise Bike


Assalamualaikum 


Kebelakangan ni memang trend orang duk mencari basikal lipat. Siap whatsapp tanya basikal lipat ada tak. Belum masuk lagi yang tanye jenis elliptical bike dan expected price below RM300. Adeehhh... 

Last week stok basikal lipat dah pun sampai. Sendiri tengok pun dah puas hati. Di tambah pulak feedback customer yang beli dah berpuas hati, berganda ganda suka di hati. Lol.. 

Basikal Senaman Lipat Mampu Milik  


  1. Untuk kegunaan dalam rumah.
  2. Boleh lipat bile tidak digunakan. (mejimatkan ruang)
  3. Maksimum berat badan 100KG- 110KG 
  4. Meningkatkan kesihatan fizikal, tone otot anda dan membakar kalori
  5. Berkesan untuk menghilangkan berat badan
  6. Menghilangkan tekanan dan keletihan selepas bekerja.
  7. Resistance belt boleh laras
  8. Ada meter untuk track masa, kelajuan, jarak dan kalori
  9. Seat yang selesa dan boleh laras.
  10. Ada 3 warna yang menarik - Pink/Kuning/Merah 
  11. Store Warranty dari kami 6 bulan
Feedback mereka yang telah dapatkan basikal senaman lipat



Berminat untuk dapatkan basikal senaman lipat ini boleh 

Whatsapp 
011 2308 4337
011 2308 4337

Harga Promosi 
RM399 sahaja + FREE Slim Patch 1box + Store Warranty
Normal Price RM599

Facebook 

Lain-lain alat senaman boleh tengok di sini 


 P/S: Jangan whatsapp 'Salam Naniey' ye sebab itu bukan no saya.. Hehe..Happy Exercising everyone. Nak share something ni.. Tunggu...

 
0 Komentar untuk "Review Basikal Senaman Lipat Murah Malaysia "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top