Once you choose hope, anything's possible

Kopiko Lucky Day Strong And Creamy Coffee Memang Sedap

 Assalamualaikum... 

Kopiko Lucky Day Strong And Creamy Coffee | First time nampak Kopiko ni dan terus ambil sebab nak cuba. So far, semua produk Kopiko yang aku cuba memang sedap dan memang akan repurchase. Bila beli mesti tengok logo Halal ada ke tidak. Bukan Halal Malaysia tapi Halal dari Majlis Ulama Indonesia. 

Rasa Kopiko Lucky Day ni memang sedap sangat. Bau kopi yang sangat kuat dan rasa pun kuat tapi creamy. Memang aku akan beli lagi nanti. Boleh buat bekalan if follow Lurviey hantar barang customer or balik kampung. Sedap memang sedap tapi tak boleh minum selalu. Kandungan gula untuk 1 serving ni tinggi juga. 13.0. 1 botol ni pun aku minum 2 kali. Hehe.. Kopiko ni RM2.10 je beli kat Eco.

5 Comment for "Kopiko Lucky Day Strong And Creamy Coffee Memang Sedap "

Pernah nampak ada blogger up juga kopi kopiko ni. Saya tak pernah nampak sejak jarang keluar beli brg. Kandungan gula tinggi sesekali boleh lah, kan :)

oh taktahu plak indonesian pun ada cop halal

Nampak sedap...tapi akak hanya berani minum kopi kampung buat masa ni..layan kopi 434

betul xleh selalu benda2 manis cmni hahaa..sekadar nk merasa blh..dijadikan fav jangannnn ^_^

Back To Top