Once you choose hope, anything's possible

Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie


 Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie

 

Assalamualaikum... 

Giveaway ni dah nak tamat baru teringat belum join lagi. Korang dah join ke Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie ? Sempat lagi ni kalau belum join. 1 hari lagi nak tamat. 


Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. 

Kalau aku sendiri, aku suka entri travel & food kat blog Mamapipie ni. Banyak juga entri yang Mamapipie kongsikan tempat makan angin yang menarik kat Malaysia ni. Senang nak buat rujukan juga. Aku nak sangat berjalan tapi tu la pandemik macam ni nak berjalan pun terhad pergerakan.

http://www.mamapipie.com/search/label/TRAVEL

 

P/S:  Good luck untuk semua yang join giveaway ni.

 

 

2 Comment for "Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie"

Tq naniey join Dan support ga mama. Mama suka simpan kenangan bila pergi travel tu yg suka letak dlm post blog.. goodluck ye

Back To Top