Aku "Melankolik"

Salam Semua..

Beginilah perasaan aku ketika ini. Mau menangis meraung-raung tak ingat dunia.







5 jam kemudian aku akan naik bas n pulang ke kampung. Aku rasa nak nangis sbb akan berpisah ngn Lurviey aku buat sementara waktu (seminggu je, tp rasa mcm lama) Daily we spent time together, jumpa, ckp2 so bile x jumpa sehari akan rasa mcm lain la.. So bila balik ni pun dapat contact by phone je. Tapi dlm hati ada la rasa gembira sbb jumpa keluarga.. Aku syg keluarga aku.. Sapa ckp aku x syg. Bile nk balik sini aku plak yg berperasaan mcm skang kt keluarga.. I'm STUCK!!!.  








Beruk aku buat hal plak. Masuk aku berukband ( broadband) aku. Ye la hal nye aku tak byr bil. Tgk la nnti macam mana if rajin bayar if x mmg tak online la seminggu. So blog ni pun x update la seminggu..

apapun dalam cuti seminggu ni aku nak siapkan keje yg still x siap2 and also siapkan edit thesis aku balik. Letih tuhan je la yg tahu. Penat otak aku sem ni. Tapi tak pe la...

P/S: HONEY, I MISS OUR MOMENT YESTERDAY AND NYANYI LAGU DLM KETE. SEE U AFTER ONE WEEKS. PLEASE TKE CRE N JAGA KESIHATAN..
Tag : personal
2 Komentar untuk "Aku "Melankolik""

xper...berpisah kejap jer...nanti jumpa balik kan...

my dear i will miss u, appreciate sgt sbb wat 1 entri yang related about me :) nnti kita jumpa k after 1 week :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top