Special Offer

Author

Epal Cinta Redzuan Ridz

Salam Semua...


Note: Inilah adalah Entri yang telah diupdate sebelum ini tetapi baru nk publish.. Sekian..
Burppppp... lunch dengan epal cinta Redzuan Ridz aka my dear Lurviey.. =)
Nak mkn apa eyh lepas ni.. Aku pun tak tahu.. Ble la nk pergi beli rice cooker.. Duk rumah sewa kena la manfaatkan peluang yang ada.. Peluang menjimatkan duit.. Ngeee..

Ok la berbalik peada entri di atas, ari Khamis yang baru je lepas, aku keje sampai 3 ptg je.. Then off to UM settlekan hutang library. Abis settle hutang aku off ke Taman Melati jumpa Lurviey kat sana. Ari hujan lebat time tu.. Ari-ari hujan time ptg.. Dalam pkul 6.45 Lurviey sampai.. Hehe.. Ada surprise dripada Lurviey.. Sweet.. I love you honey... =) Macam mana aku nk start citer pun tak tahu... Sumpah terharu.. Aku mampu bercerita melalui gambar je.. This pic from my iPhone.. ngeee


Phewiiit... Apa la yg ada dlm benda ni mula2 aku dpt..

Light purple and white,kombinasi yang menarik
Tadaaa... Epal rupanye... aku memang suka epal..

Sweet.. Dlm epal ada cinta..ngeee


Simple but meaningful..
Thank honey.. Love u so much...

P/S: I love surprise but I dont know how to act.. **erk
1 Komentar untuk "Epal Cinta Redzuan Ridz"

love u too so much syg :) appreciate sgt2 coz ada jugak entri khas untuk ni . tak sangka abg .

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top