Special Offer

Author

Kenali Gay Melalui Jari

Salam Semua...

Gay kini isu suam-suam kuku di Malaysia. Macam tak de orang kisah je gay or tak gay.. Yang dorang kisah pondan..pondan..pondan.. Tgh surf internet aku tertengok gambar ni so aku share la kat korang. Nak kenal gay senang je.. Korang tgk jari lelaki kawan lelaki korang or boy friend korang. Hehe.




I’ll bet that you looked at your hands right now, didn’t you? Hehe..MITOS je la.. Tak payah nak risau2. Ada yang tgk ni tetiba da confuse "aku ni gay or straight?" Come on guys.. Tak kan diri sendiri pun tak tahu kan. Hehe.. Tetiba di fikiran aku skang ni timbul persoalan apa kaitan jari dengan being gay? Apa yang gay guna utk jari eyh? 

P/S: Gay da makin ramai kat Malaysia, so beware girls cuz ada guys yang bisexual. 


4 Komentar untuk "Kenali Gay Melalui Jari"

gay suka kcau aaron aziz (bkn nama sbnr) kiter
damn!!
xsuka gay

@Rttp Farra Arisha: Menurut sumber mengatakan ianya mitos.. tp menurut gay mereka mengaku mmg jari dorg mcm ni mostly. x thu la plak kn sejauh manakah kebenarannya. :)

@nyamuk terbang: I pun x suke gay!! :)

wow,menarik plak yg ni bile scroll down,.ehe,.mitos je tu kot kn,.tp kalau beneran pon,xde mas elah nak tgk jari segala,.tgk diri die sendiri pon dh tau kn,.hehe,.nauzubillah jmpe laki yg cmtu,.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top