Special Offer

Author

Workout : Zumba, Tai Chi- Pancit

Salam Semua...

Almost 2 month tak workout finally today dapat jugak melunaskan hutang selama 2 bulan. Last workout before puasa.. Then bulan puasa kurang workout la tapi hari-hari jalan 1 jam ke tempat keje balik 1 jam so da dua jam exercise kat situ. Bulan puasa tu.. Tengah panas balik terbayang air batu.. Ish3.. Then lepas raya masuk rumah sewa. Tak sempat jugak workout. Banyak benda nk settle like convocation yang menjadi kekangan untuk aku workout.



Bile tak workout mula badan rasa berat. Tapi bila da workout badan rasa ringan. Well malam ni tak tahu nak buat apa. Di sebabkan mlm ni tak keluar so aku gunakan masa yang ada untuk workout.. Ngee.. Berzumba dan bertai chi!!! Tetiba teringat time program RSBS kat UniKL which we include this activity dlm program.. Syok woo bertai chi... Then masa dlm kelas Dr Fatanah.

Disebabkan sudah 2 bulan tidak workout makanya minit ke 25 sudah pancit tak larat.. Berenti jap then teruskan balik.. Sebab badan mula rasa ringan.. Well good for jantung.. Lately aku perasan aku mudah lemah and rasa nak pitam. Then inform my mom, she said tu darah rendah. Even my cousin yang dr pun ckp tu darah rendah. Alamak!!! Darah rendah bukan ada ubat.. and susah nk dpt ubat.. Kenapa ni. Risau plak aku..Aku buat research, darah rendah may affect jantung.. Boleh menyebabkan SERANGAN JANTUNG. Takutnya.. Ya Allah, jauhkanlah penyakit tersebut daripada hambamu ini.. Amin...

Sebut pasal berdoa, aku sangat kecik hati pada sorang kakak ni la.. Sigh** Malas citer lagi.. Apapun Allah Maha Mengetahui. Buat kebaikan, solat, puasa, mengaji tak perlu menunjuk atau hebah-hebahkan.. :p
Yang penting aku tahu diri aku, family aku, Lurviey tahu tentang aku and aku macam mane. Sometimes aku buat something yang orang tak suke as protes.. Wahhh.. suke hati aku la.. Uwekk...

Ok la.. Now nk berehat menikmati air teh lemon panas. Hujan lebat rupanye kat luar. Tak dengar dari bilik aku.. Bukak tingkap baru tahu hujan lebat rupanye. Mahu beristirehat.

P/S: Workout.. workout.. workout..
0 Komentar untuk "Workout : Zumba, Tai Chi- Pancit"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top