Special Offer

Author

Birthday Treat Part One



Salam Semua..

Alhamdulillah genap 24 tahun 1 hari. Today is my cuzzie's berday. Senang nak ingatkan? Emm.. Previous post aku ada mention pagi ni bangun tapi malas nk buat oat then beli nasi goreng je untuk breakfast. Kenyang Alhamdulillah. Untuk lunch da siap da bawak biskut peanut butter. Macam budak sekolah plak kan bawak bekal la plak. Actually malas nk turun beli makanan so standby siap-siap la biskut. Kalau tak standby kebulur plak dlm ofis da la malas nk turun. 


Muka da pasrah je sebab mkn biskut. Tapi syukur Alhamdulillah ada jugak benda nk makan. Aku yg pilih nk makan biskut so tak payah buat muka mengada-ngada mcm tak de duit nk beli makan. Lurviey selalu pesan hidup mesti bersyukur walaupun hanya makan biskut kering. Thanks honey. Always ingat. Baru je ngap satu biskut then Cath (GM) datang kat aku ajak aku turun lunch. Cath ckp aku tak remind die. Eyh aku baru ingat e-mail die sent kat aku smlm wish me happy berday and ajak lunch. Again ?? Hehe.. Aku tak expect pun nak celebrate ngan belanja aku mkn. Hehe. So turun mkn kat bawah je lagi mudah and dekat and tak makan masa banyak sgt. Tapi aku lupe plak apa nama restoran tu. Ish.. Rugi kot.. 

Tabiat aku bile nk order makan.. Sumpah aku tak reti nk order mkn. Rasa awkward tak tahu nk order apa. Last-last order Chicken Rendang and Rice and Ice Lemon Tea. Cath pun order sama mcm aku or aku yg sama mcm die and also Wantan.

Chicken Rendang and Rice
Chicken Rendang and Rice rasa die ok la.. Not bad tapi aku lagi suka rendang kat Bangsar Village ari tu. Masa tu Cath jugak ajak keluar ngan aku.( tutup muka ngan dua belah tangan blushing gile, malu). Apapun kenyang Alhamdulillah and thanks cuz belanja aku ni. Ish... (Kualiti gmbr kureng baik sbb rushing amik gmbr, segan kot dpn GM tuuu.. amik cpt2. janji ada kan. :P)



Wantan
Yang ni aku tak makan sbb aku kureng suke. Yang suke benda alah ni Lurviey. Cath ckp wantan ni mcm terlalu lama goreng (maybe) so makan tiga ketul je. Lagi satu a bit oily. Sambil makan mcm-mcm borak. Dulu borak pasal penjagaan rambut ari ni ckp pasal muka plak. Perghh banyak jugak info aku dapat. Tak pe peram kasik masak dlu then nnti aku akan share later. 



Muka Kenyang Perut tak muncit

Mataku Pinkish ari ni.

Abis mkn kenyang naik ofis sambung buat keje. Semangat utk bekerja chase klien tu da mula ada. Bukan sng nk motivate diri aku ngan keje yg bukan bidang aku. But at least i try kan. Tak cuba tak tahu. Bile da tahu rasa enjoy plak. Tak sabar tunggu Huda masuk ofis nk menyerahkan tugas admin kat Huda. 2 more weeks to go. Sekian


P/S: Next Berday Treat from Lurviey.. 


0 Komentar untuk "Birthday Treat Part One"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top