Special Offer

Author

Crazy Sale Again

Salam Semua...

Owh tidak...Crazy Sale Again at Jom Singgah Shop. Ini sememangnya buat aku tak leh duk diam. Bajet reply kat akak tu ckp nk beli time raya cina nnti tapi adoiii rasa mcm lambat la plak. Arghh terus inbox kat akak tu ckp aku nk order. Pathehic in me. Lately aku switch on from heels to make up thingy. Tak dpt heels so beli cosmetics. 


Gile gempak tgk Sale ari tu heels 5inch memang hati aku menangis da saat aku pegang heels tu sebab tak dpt. Huarghhh... Seriously memang aku nk sgt2. Di sebabkan tak dpt mula la moody saat itu jugak till balik. Esok baru ok ngan Lurviey. Kesian Lurviey jdi mangsa aku. Memang dri dlu pantang aku pergi kedai kasut. Jadi tolonglah jgn bawak aku lalu kat kedai heels yg 5inch bagai. Nak bawak aku, kena lalu kat kedai yg heels ala mak cik kiah pakai sambil buat ketupat(confirm burok and 2inch mcm tu je. aku tak layan) and stock heels yang memang aku tak mampu. Tapi takat harga less than dua rat aku sanggup lagi la. Balik duk rationalize sampai tak leh tido duk terbayang heels tu. Memang sebijik mcm gambar yg aku amik kat google cume lebih runcing dr yg kat atas la. 

Tapi kan kalau beli aku nak pakai kat mana? Nak pergi office? Da la pergi office jalan kaki, rosak tapak plak. Kalau dlu dlm UM dri kolej sanggup pakai heels even kena turun bukit, tempat kawan aku selalu jatuh. Hik.hik.. Pas tu nak sampai fac naik bukit plak ngan heels 3 inch. Arghhhhh... Walaupun berulang kali duk rationalize natang ni, each time pergi, hati aku sentap jugak.  

Ok,dua minggu lepas aku ada beli online eye shadow from Jom Singgah Shop. Memang mantap la eye shadow stok yang memang aku suka. Hari-hari tukar warna. Da tak sentuh elianto da. Then ari ni bukak FB tetiba ada another Crazy Sale. Kali ni lebih menggila daripada sebelum ni. Perghh.. Ruginye kalau tak beli. Aku da nekad nk sambar eye liner 4 pcs. Then next month, Bobbi Brown Brush Set. 

Kredit to Jom Singgah Shop: RM10 for 4pcs- Murah Giler
 Nak beli jugak, boleh tgk album Crazy Sale kat sini

Boleh jugak add Jom Singgah Shop untuk memudahkan urusan jual beli or pertanyaan.

My PREVIOUS SHOPPING at Jom Singgah Shop

Aku tak dpt kredit apa-apa dripada Jom Singgah Shop, aku share benda ni sebab ianya memang berpatutan, harga bikin aku gile and mungkin buat korang pencinta kosmetik jugak gile, servis tip top. So apa tunggu lagi kn, pergi la terjah album Jom Singgah Shop. Sharing is Caring..

P/S:Tepuk dada fikir sendiri nak beli apa. Sometimes beli mahal-mahal tapi sekadar wat hiasan tak guna jugak kan?

0 Komentar untuk "Crazy Sale Again"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top