Special Offer

Author

Freelance?


Salam Semua...




Selamat Pagi Selasa..Pagi-pagi da dapat good news.. Excited giler nih (*blushing). Wow.. seems that this month will be memorable month for me.Ngee..Last week aku ada publish entri pasal Nani, Are You Employed? yang mana that place sememangnye tmpt idaman aku since Uni Life. I mean being Career Counselor but di sebabkan beberapa kesukaran aku terpaksa hold at the moments. Yg paling best is bile dapat pergi Roadshow. Arghhhh ruginye tak dapat join this coming Saturday.

Then today aku dpt email yg mana Mr X yakni CEO of the company, will arrange to meet me after the roadshow.  *wink-wink.. Sounds good. If Roadshow kt KL insyaAllah boleh join. Buat freelance and dpt polish skill counseling balik kan.. But more to career thingy la. Semoga dipermudahkan segala urusan aku. Amin..

Sebut pasal freelance ni kan, ramai muda mudi yg buat freelance kan. Tambah side income. Nak harap duit mkn gaji mmg susah la. Yang masyuk berbisnes jugak. Paling banyak skang ni Freelance photographer. Duit kt poket kejap je buncit jdi photographer ni. Tak kisah la apapun janji halal (xtahu nk merapu apa lgi). Sekian. Have a nice day peeps..


P/S: Cita-cita yg hampir padam membara kembali. :) 


0 Komentar untuk "Freelance?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top