Special Offer

Author

Tropicana Mall + Malaysia Art Book Fair 2011

Salam Semua

Hello evelibodi.. Esok sabtu yang mungkin tidak boring lagi seperti minggu lepas.. Emm..tetiba terasa mcm nk pergi Tropicana Mall. Rupenye da lama aku tak menjejakkan kaki ke sana. Dulu ada masa lepak ke sana ngan Lurviey. Paling best main kat games centre. Mak bapak budak boleh main, aku pun nak main la jugak kan. Lagipun situ port chinese so tak malu la sgt. 



Kalau tgk movie kt sana pun tak serabut sgt mcm kat TS or Mid Valley.. Tapi tang movie pun memang da lama tak masuk panggung. Takat tunggu kat You Tube je (free cume kena take time sikit). Aku memang tak suke nk pergi tmpt yg crowded then tersentuh terlanggar bahu bagai.. Huh.. sgt tak suka plus ada baik hangit ketiak plak lagi la pening. So baik pergi tmpt yg tak crowded dan selesa. Yg kureng best Tropicana ni tak banyak tmpt mkn. 

Weekend ni plan mcm nk pergi Malaysia Art Book Fair 2011 yang bertempat di Balai Seni Visual Negara tapi tak sure lagi dpt pergi ke tak. Aku hanya mampu merancang je. So it just a plan. Tapi dlm hati menjerit membentak mahu pergi jugak kat sana.. Lurviey.. please bring me there.. Da la 15 hari je, so esok ngan ahad je la leh pergi.. Then da masuk ofis balik.


Utk keterangan lanjut mengenai event ni klik sini

Selamat berhujung minggu.. Sekian.. 

P/S: Planning for my BIG DAY. 


0 Komentar untuk "Tropicana Mall + Malaysia Art Book Fair 2011"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top