Special Offer

Author

My New Baby Eee

Assalamualaikum

Genap seminggu aku bersama ngan my new baby Eee. Say hi to my new baby eee kat bawah ni.


Actually aku plan nak beli next month new lappy which yg boleh menyenangkan aku utk update new entri everyday cuz my lappy yg sedia ada tu a bit probs with skrin. Besides ram pun da penuh. Nk format balik nnti and will bring to home and bagi mama. So easy for me to contact mama via skype. Bleh tgk muka hari-hari. Hukhuk.. 

Plan mula-mula nk beli netbook Toshiba but tgk pada keperluan aku yg mmg utk blogging je so better go for Asus. Besides harga die pun ok. Then suddenly dtg plak kat Lurviey's mind utk find used lappy yg still ada warranty. Ooo yeah... Aku pun tak terfikir. Apa lagi ushar kat Mudah la kan. Nampaknye macam pisang goreng panas. Call je da ada buyer. Lastly dapat jugak satu dengan sorang brother yg stay kat Shah Alam.

So last sunday aku ngan Lurviey off to Shah Alam.. First time aku jejak kaki aku ke Shah Alam tu. Janji ngan brother tu nk jumpa kt area PKNS. Sampai sana jln2 dlm tu dulu. Then baru nk cri makan baru realize kunci kereta tinggal dlm kereta. Damn.. Buang msa kt situ plak nk amik kunci kereta. Emm.. But settle jugak. Lepas tu aku ngan Lurviey pergi jumpa brother tu and tgk baby Eee ni. Macam baru seyh.. Ownernye perempuan mmg baik la kan. Laju and so far da seminggu aku guna ni tak de probs lagi la. Alhamdulillah.. Sgt puas hati la even beli second kan. Sebab nk yg baru aku tunggu nk beli Apple or Vaio je la but bukan dlm masa terdekat cuz this is kemahuan not keperluan. Next is hunting for DSLR.



Nak tahu aku beli ngan harga berapa?? RM550 je.. Murah kan.. So far semua ok. Cume antivirus je tak de lgi. So tang tu diri sendiri la kan. Hehe.. Dpt percume sleeve and also plug utk charger tu. I mean extension die. Die punye kepala plug mcm Apple punye daa.. Puas hati.. Kalau beli yg baru harga dlm RM999 je. Aku da ushar harga die. Ok bai..


P/S: Hati mau balik kampung.. 
0 Komentar untuk "My New Baby Eee"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top