Special Offer

Author

Nuffnang Premier Screening of The Descendants

Assalamualaikum

Aku mulakan dengan lafaz bismillahhirahmanirahim..

Wah.. bestnye pergi Tropicana City Mall smlm sebab dijemput oleh Nuffnang untuk hadir tgk citer The Descendants. (ok aku tipu).. Actually aku ingin menerangkan perkara yg sebenar which aku mmg dijemput and telah pun confirmkan nama aku utk hadir mlm smlm. Tak caya tgk email kat bawah ni. Waa tak tipu wooo..

Klik utk tgk lebih jelas

Kenapa aku tak hadir smlm?? Ok ni explanation dari aku.. Smlm terasa bersalah giler sbb da confirm hadir tapi tak muncul kt GSC Tropicana City Mall. Rosak rekod aku. Hukhuk.. Abis keje smlm hujan lebat sgt2, so aku redah jgk hujan tu sebab nk balik bersiap nk attend NN Premier Screening ni kan. Basah kuyup seluar aku. Arghhh tak kisah la.. Then aku siap-siap and nk keluar, sekali lagi aku rasa nk jerit je.. Freakin jamn!!! And mmg masih hujan pun.. 8.30pm pun still stuck dlm jamn. U see kat email atas tu "Latecomers will not be entertained". So I and Lurviey decide utk tak attend. Sah-sah sampai lewat punye. May be next time la bleh join. Tak berani lak nk commit hari weekdays. Sigh** 

Hey... wait.. u know wat, ari ni my colleague berday.. I mean Kak Yana. Nak tahu yg mana satu leh check entri  ni. So we will celebrate it in da office. Huda, my bestie will go buy Secret Resipi Cake and KFC. Small but meaningful. Ok save money today tak yah lunch. Sekian.. 

P/S: Masih mengharap
2 Komentar untuk "Nuffnang Premier Screening of The Descendants"

akak rasa kalau awk kasi tau akak yg awk tak sempat nk smpai awal... akak leh tolong amikkan tiket.. then kalau awk lmbt pun still leh masuk... :)

Lorrr...cian nya.

tapi best la dpt dijemput...nak jugak merasa. waaa !

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top