Special Offer

Author

Pink Punching Bag for Ladies

Assalamualaikum


Mari.. mari tgk sini entri ada Pink Punching Bag yang seswai utk ladies..  Sesaje td nk ushar harga punching bag then ternampak la gambar Pink Punching Bag ni. Nampak sgt beg ni utk ladies yg ada relationship probs. Aduyai. Siap bleh letak photo lagi tu. Huk.....



Asal ada krisis je letak gambar sesapa yg korang nk kat situ. Ok ke??? Utk jangka pendek ok la kan. But unfinished business remain unfinished selagi korang tak berdepan dengan orang sebenar. Tapi bile tgk punching bag ni, baru perasan rupenye da lama aku tak tumbuk menumbuk ni. Gian la plak rasa. Sebab tu surf cari info punching bag ni. Tapi yg stand mcm ni tak best. Yg best kalau yg gantung tu.. Wattchaaaaaa..

P/S: Nak beli treadmill tapi nk kena ada rumah dulu.. winkwink


1 Komentar untuk "Pink Punching Bag for Ladies"

jarang lah join event nuffnang....

http://nurain82.blogspot.com

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top